”Nätverka hos Stretch – kom och hör mer om den smartaste samarbetsplattformen för alla typer av organisationer”, skriver Stretch Atlassian Team i Karlstad i en inbjudan till ett lokalt Atlassian-nätverk som håller sitt första nätverksmöte torsdag 6 november.

Känner du redan till JIRA eller Confluence, eller är nyfiken på hur andra företag och organisationer arbetar för att skapa effektivare team?

Det ska vara enkelt att samarbeta, att kommunicera och dela dokument och information, att byta tankar och funderingar med varandra, oavsett roll och organisationstillhörighet. En modern organisation är i behov av lösningar som är utvecklade för att anpassas utifrån förändringar i verksamheten, medarbetarnas beteende och behov.

Stretch är partner med snabbväxande Atlassian som tillhandahåller marknadsledande lösningar för ärendehantering, kundtjänst, projektstyrning, förvaltning och mjukvaruutveckling.

Stretch lanserar nu ett lokalt nätverk med fokus på effektivare användande av Atlassian produkter och relaterade områden som att arbeta agilt, kundtjänstlösningar med inslag av självservice, verksamhetsstyrning genom delaktighet och transparens.

Agenda för första nätverksträffen:

  • Nästa generations kundtjänst – Demo av JIRA Service Desk
  • Kortfilm – Agil utveckling med stöd av Atlassians applikationer (JIRA, JIRA Agile, Stash (Git repository), Bamboo (CI))
  • Varför använda Confluence – en social samarbetsplattform?
  • Tid för mingel och nätverkande.

Tid: 6 november kl 16.30-19.00
Plats: Stretch AB, Kungsgatan 7, Karlstad. (Se insidan på ett av Karlstads äldsta hus)
För vem: Dig som arbetar i team, projekt eller med kundtjänst.
Anmälan: Senast 3 november till mathias.carling@stretch.se 
Kostnad: Kostnadsfritt. Stretch bjuder på mingelmat och dryck!

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss