HSB Centrala Värmland investerar i nya moduler till affärssystemet Stamford Hero och HSB Södertälje har valt Stamford Avtalssystem för hantering av sina kundavtal.
 
Stamford Hero är ett affärssystem för fastighets- och redovisningsbolag som utvecklats av Stamford Consult AB tillsammans med HSB Centrala Värmland sedan 1996. Idag används affärssystemet av ett 20-tal bostadsrätts- förvaltningar över hela landet.

Stamford Hero är uppbyggt av ett antal huvudmoduler som nu kompletteras med två nya moduler – Stamford Avtalssystem och Stamford Office – som utvecklas på uppdrag av HSB Centrala Värmland.

Med de nya modulerna får HSB Centrala Värmland effektiva verktyg för att hantera och följa upp sina kundavtal enligt AFF (en kodstruktur som Svensk Byggtjänst ansvarar för och som används bland annat för att beskriva vilka arbeten som ska utföras när man handlar upp administrativa och tekniska förvaltningsavtal).

För att underlätta för fastighetsskötaren kommer de även att få möjlighet att få sina arbetsuppgifter direkt till handdator. Handdatorlösningen levereras av Goldpen Computing som Stamford samarbetar med kring mobila lösningar.

HSB Södertälje har valt Stamford Avtalssystem för hantering av sina kundavtal.

Med Stamford Avtalssystemet får HSB Södertälje en webbasserad applikation som underlättar arbetet med hantering av avtal samtidigt som fastighetsskötare kan få sina arbetsuppgifter via handdatorer. Stamford Avtalssystem använder samma databas som Stamford Hero men kan även köras fristående.

”Vi utvecklar Stamford Hero i nära samarbete med våra kunder för att få en långsiktig lönsamhet för oss båda”, säger Conny Rexed på Stamford: ”Vi har nära, personliga och långvariga relationer med våra kunder och kan tillsammans även ta fram speciallösningar”.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss