Det var kul att följa en organisation som började från noll med en helt ny webbplats som skulle sätta tonen för företaget, säger Catharina Carlsson, projektledare, Soleil.

Snabbt igång med paketlösning

Projektet gick snabbt och effektivt. Arbetet startade i september 2018 och webben kunde lanseras redan i november samma år.

Med paketlösningen får man en enkel lösning och en bra grund att bygga vidare på. Det gör att man kan komma igång snabbt. Vi har utgått ifrån vår paketlösning KEX (komplett extern webbplats), men utan de funktioner som inte behövs i just det här fallet, förklarar Catharina.

Information och nyheter viktigast

Det främsta syftet med webben är att kunderna ska ha en plattform att gå till för att hitta all information och alla nyheter som rör sopsortering. Därför prioriteras det som många efterfrågar ofta på startsidan.

Vi har lagt mycket fokus på innehållet. Vi har samlat in all information från verksamheterna i alla kommuner för att sedan prioritera och skriva målgruppsanpassade och tydliga texter, berättar Maja Lund, kommunikatör, SSAM.

Det nya bolaget ansvarar för renhållningen i fem olika kommuner; Lessebo, Markaryd, Tingsryd, Växjö och Älmhult. Den största utmaningen var att hitta den bästa strukturen när alla verksamheter skulle slås ihop.

Vi som höll i projektet hade bra koll på den kommun vi har jobbat i innan, men inte hur det är uppbyggt i de andra fyra kommunerna. Tack vare att vi avsatte tillräckligt mycket tid för det arbetet tycker vi att vi fått till en bra och tydlig struktur, säger Maja.

Läs mer på soleilit.se

Soleil
Drottninggatan 21
65225, Karlstad

+46 (0)73 370 06 92

info@soleilit.se

http://www.soleilit.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!