Soleil IT ställer ut på Sveriges största intranätskonferen Smarta intranät som hålls i Stockholm 16 april. ”Kom och besök oss i vår monter så berättar vi om hur vi kan hjälpa er med just ert smarta intranät”, skriver Soleil i inbjudan.

Soleil är specialicerade på webb och integration och hjälper dagligen sina kunder att realisera moderna, sociala och smarta intranät skräddarsydda för deras unika verksamhet.

Lidingö Stad vann 2014 pris för årets bästa intranät, som Soleil utvecklat och levererat. Intränätet lanserades i september och har blivit mycket använt och omtyckt av de 2.500 användarna. Kom och lyssna på informationschefen Madeleine Helleday och projektledaren Eva Linderoth som delar med sig om erfarenheter från projektet.

Göteborgs Stadsmission: Linus Bergström, projektledare på Göteborgs Stadsmission berättar om deras mycket lyckade projekt för nytt socialt intranät för deras 650 medarbetare. Soleil har leverat intranätet, med Advant som designpartner, och det har precis blivit lanserat.

Per Johansson

VD/Marknadsansvarig

+46 733 70 06 92
per@soleilit.se

Soleil
Järnvägsggatan 2
65225, Karlstad

+46 (0)73 370 06 92

info@soleilit.se

http://www.soleilit.se/