Soleil har varit med och realiserat Lidingö Stads nya sociala intranät ÖNÄTET som vunnit Guldhanden 2014 som årets bästa intranät.

Lidingö Stads intranät är realiserat med SiteVision som publiceringsverktyg och på årets SiteVision-dagar (7-8 oktober) vann Lidingö Stad priset Guldhanden i kategorin årets bästa intranät.

”Som webbpartner till Lidingö Stad är utmärkelsen till vår kund mycket glädjande även för oss som leverantör. Vi är stolta och glada över att ha kunnat bidra till ett intranät som verkligen underlättar det dagliga arbetet för alla 2.800 medarbetare hos Lidingö Stad”, säger Per Johansson, VD på Soleil.

”Moderna intranät är sofistikerade och ska förenkla kommunikation och informationshantering för alla. Intranäten utgör ett kommunikationsnav och en integrationsplattform. Och det är riktigt kul att få vara med och utveckla dem. Vi får verkligen användning av vårt kunnande inom webb- och systemutveckling, integrationer, och inte minst agil projektstyrning”, avslutar Per Johansson.

Per Johansson

VD/Marknadsansvarig

+46 733 70 06 92
per@soleilit.se

Soleil
Järnvägsggatan 2
65225, Karlstad

+46 (0)73 370 06 92

info@soleilit.se

http://www.soleilit.se/