Nu är det precis tre år sedan Soleil startades av fyra teknikintresserade ingenjörer i Karlstad. Idag har företaget 11 anställda och 3 års-dagen firas i nya fräscha lokaler högst upp i Duvanhuset på Järnvägsggatan 2 i Karlstad centrum.

”På Soleil brinner vi för modern webb- och systemutveckling, IT-arkitektur och agil projektledning. Vi har på kort tid etablerat oss som ett av Sveriges vassaste IT-konsultbolag, med kunder över hela landet. Med vår långa och breda erfarenhet från programvaruutveckling åtar vi oss gärna stort ansvar i de flesta typer av projekt och uppdrag. Vår vision är att leverera branschens bästa kundupplevelse”, förklarar Per Johansson – VD på Soleil.

Soleil har idag 11 medarbetare och de nya lokalerna ger företaget utmärkta möjligheter att fortsätta växa i Karlstad.

”Att vistas mitt i Karlstad centrum är också mycket stimulerande – man upplever pulsen i stan och det centrala läget innebär även omedelbar närhet till kommunikationer och fler spontana möten med kunder och partners”, skriver Per Johansson och avslutar:  ”Vi vill gärna ha besök – välkomna in på en kopp kaffe”.

Soleil grundades av fyra teknikintresserade ingenjörer hösten 2011. Ordet ”Soleil” betyder sol på franska och eftersom alla grundarna till företaget är hemmahörande i solstaden Karlstad föll sig valet av namn naturligt.

Soleil
Drottninggatan 21
65225, Karlstad

+46 (0)73 370 06 92

info@soleilit.se

http://www.soleilit.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!