Nu tar vi nästa steg för att ytterligare förstärka vårt varumärke och fortsätter erbjuda digitala arbetsmiljöer i absolut toppklass. Soleil kommer kommunicera på ett nytt sätt men igenkänningsfaktorn finns där, oavsett kontakt eller kanal.

– Det nya varumärket behövs för att beskriva det nya Soleil. Vi står idag som bolag för nya utökade värden och det vill vi kommunicera, säger Per Johansson, vd på Soleil.

Ett brinnande intresse för teknik har alltid funnits där men under åren har vi adderat spetskompetenser inom bland annat verksamhetsutveckling, koncept och design samt kommunikation.
Nu erbjuder Soleil ett ännu större stöd när det gäller strategiska frågor, rådgivning kring digitalisering, förändringsledning och framtagande av koncept och design.

– I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi deras digitala arbetsmiljöer för att uppnå en bättre kommunikation, bättre samarbeten, mindre stress och en ökad produktivitet – miljöer som man verkligen trivs och känner sig trygg i, säger Per Johansson.

Soleil ser hur verksamheter fortsätter kämpa för att hålla jämna steg med den tekniska utvecklingen. Medarbetarna kommer behöva lägga mer tid på att lösa komplexa frågor och beslut. För att lyckas med det krävs det ännu mer av de digitala arbetsmiljöerna.

– Parallellt med teknikutvecklingen förändras även det sätt vi organiserar våra verksamheter på och utvecklingen går mot en större tilltro till individernas förmåga att fatta egna beslut. Var och en behöver då ha koll på verksamhetens riktning, var man är och vad som händer framåt, säger Per Johansson.

Per Johansson menar att trivsel och trygghet i det digitala kommer fortsätta vara mycket relevant och det är precis det som Soleil vill ge sina kunder.

– Jag är stolt över att få vara med om att skapa en gemensam plattform för bolaget, vi på Soleil kommer fortsätta göra stor skillnad och hjälpa individer och verksamheter att bli vinnare, säger han.

Med den nya varumärkesplattformen stärker vi positionen både inom privat och offentlig sektor. En avgörande fråga för Soleil är att attrahera framtida kompetens, där vi fortsatt vill vara en av de mest attraktiva arbetsgivarna för utvecklare, digitala strateger, projektledare, IT-arkitekter, verksamhetsutvecklare, grafiska designers och kommunikatörer.

 

För mer information, kontakta:
Per Johansson, vd, Soleil, 073 – 370 06 92, per.johansson@soleilit.se

 

Soleil har sedan starten 2011 jobbat med den bästa och smartaste digitala tekniken, men vi ser alltid till att vi kan hitta nya sätt att använda den på. Vi nöjer oss inte med att bara utveckla och leverera, för vi är stolta över vårt viktiga syfte, att skapa bättre digitala relationer. Och det märks att vi har gjort avtryck, många av våra kunder vinner Sveriges mest prestigefyllda priser för sina intranät, webbplatser och digitala lösningar. Vi har växt organiskt sedan starten och är nu 40 medarbetare. År 2022 siktar vi på en omsättning på 80 MSEK. Vi har fått utmärkelsen DI Gasell två år i rad, 2018 och 2019.

Soleil
Drottninggatan 21
65225, Karlstad

+46 (0)73 370 06 92

info@soleilit.se

http://www.soleilit.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!