– Vi är mycket stolta över att få ha varit med på Tyresös ambitiösa resa med sin nya externwebb och att igen ha kunder på IDG:s lista över de bästa sajterna i Sverige, säger Per Johansson, VD på Soleil.

IDG-juryns motivering

Så här lyder juryns motivering:

”Tyresö kommuns helt nya responsiva sajt är ett lysande exempel på den nya generationen svenska kommunsajter. Man har vågat välja bort innehåll för att göra startsidan mer lättillgänglig och fokuserar starkt på utbudet av e-tjänster.

Tyresö är en av få kommuner som vågar använda sig av en chattfunktion i kontakten med medborgarna. Vi gillar också att nyhetsflödet försetts med publiceringsdatum, något som ökar känslan av aktualitet. Givetvis finns ett sökfält i sidhuvudet, så att besökarna inte ska missa möjligheten att själva söka efter den information man är ute efter.

En del undersidor återstår att mobilanpassa, men Tyresö kommun är tveklöst på helt rätt väg in i den digitala framtiden.”

Övriga nomineringar och motiveringar

Bland de övriga nominerade kommunwebbarna fanns Täby, Enköping, Karlstad och Örebro, där Soleil tillsammans med Advant även varit med i arbetet med att bygga Örebros externa webbplats.

På IDGs webbplats kan du läsa alla motiveringar

Kontaktperson:

Per Johansson, VD Soleil AB
Tel: 073 – 370 06 92
E-post: per.johansson@soleilit.se

 

Soleil
Drottninggatan 21
65225, Karlstad

+46 (0)73 370 06 92

info@soleilit.se

http://www.soleilit.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!