Återigen har vi på Sogeti anställt två av våra grymma exjobbare.
Gustaf Åhs, med en examen från IT-design, inriktning Programvarudesign och Carl Philip Matsson som är högskoleingenjör inom Datateknik med en master i datavetenskap. De har båda tagit plats som systemutvecklare och jobbar nu med verksamhetsnära utveckling inom offentligt förvaltning respektive produktionsstödjande system.

Jobbar du också inom IT-branschen och söker en ny utmaning?
Sogeti i Karlstad söker nämligen dig som är intresserad av och har kompetens inom bland annat Business Intelligence, Industriell IT, Integration, Webb och Mobilitet. Vi har experterna på plats inom SQL Server, BizTalk, Office 365, SharePoint och EPiServer samtidigt som vi arbetar med utveckling inom .Net och C# vilket gör att vi kan ta hela lösningar som spänner över flera plattformar. Viktigast av allt är att du känner starkt för att arbeta som konsult och att du trivs i flexibla miljöer, att du gillar kommunikation och att du är intresserad av människor, teknik och verksamhet. Ett extra plus är också att du är en positiv, utåtriktad, engagerad och drivande lagspelare.

Här i Karlstad är vi ett gäng på ca. 50 personer som framförallt jobbar med systemutveckling i Microsoftmiljö. Vi jobbar både i egna projekt, där vi levererar nyckelfärdiga lösningar, och som kompetensförstärkning i våra kunders projekt. Projekten kan hålla dig som konsult lokalt, men också föra ut dig på resande fot nationellt och emellanåt även internationellt, där vi nyligen arbetat både i Indien och Kina. Vi har ett modernt kontor med närhet till spännande kunder och projekt inom hela regionen. Vår arbetsplats präglas av positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Lika viktigt är vår satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och som konsult.

Som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” är vår vardag, en arbetsplats där man kan ha kul och känna sig trygg, med många trevliga kollegor att inspireras av, men samtidigt ge utrymme för kreativitet, innovation och kompetensutveckling. I ett öppet kontorslandskap och med regelbundna lunchföreläsningar finns alltid erfarenhet och kunskap lättillgängligt, och med goda möjligheter till certifiering och varierade uppdrag ligger personlig utveckling aldrig långt bort, något vi bevisat med våra totalt 115 Microsoft-certifieringar och senast genom deltagandet i Karlstadsmästerskapen i programmering (NCPC) där vårt Sogetilag från Karlstadskontoret knep 1:a-platsen! 

Att arbeta på Sogeti är att vara del av ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. Våra största satsningsområden finns inom Digital, Business Intelligence & Analytics, Digital Assurance & Testing, Cyber Security, Cloud och Digital Manufacturing där Product & Engineering och Internet of Things är huvudfokus. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter. Globalt stöttas vi av 25 000 kunniga kollegor i 15 länder.

Välkommen med din ansökan om du också vill jobba med de bästa!

Samtliga jobberbjudanden i Karlstad hittar du här

Sogeti
Norra Klaragatan 18
65340, Karlstad

+46 (0)8 536 820 00

http://www.sogeti.se/