I Karlstad har vi fyra Careerboosters: Christoffer Björk, Martin Aronsson, Filip Gustafsson och Simon Hellner, som alla har studerat IT på Karlstads Universitet. Filip har gått Azure Data Platform-spåret, de övriga har gått Cloud.
Utbildningen har varit omväxlande med föreläsningar, grupparbeten och utvecklingsprojekt. Det agila arbetssättet har också tillämpats i och med att en agil coach har funnits tillgänglig för varje grupp. Deltagarna har verkligen förberetts för att kunna gå in i kunduppdrag med en bred kunskap inom respektive område. Att ta relevanta Microsoft-certifieringar inom respektive område ingår också i programmet,

Vi frågade Simon vad han tyckte om sina nio veckor: ”CareerBooster har varit en toppenstart! Nio otroligt roliga och händelserika veckor där vi har fått prova på och lärt oss massor om bland annat Cloud och Azure. Det har framför allt varit kul att få träffa och lära känna alla dessa nya och härliga kollegor!”

Det har varit otroligt roligt att få ta del av dessa nyblivna konsulters entusiasm och arbetsglädje – nu väntar nya utmaningar. Varmt välkomna till Sogeti-familjen och lycka till i era kommande uppdrag!

Susanne Andersson Dahlén

Konsultchef & Rekryteringsansvarig

+46 72 451 9567
susanne.andersson-dahlen@sogeti.se

Åsa Maspers

Konsultchef & Rekrytering

+46 76 102 73 00
asa.maspers@sogeti.se

Sogeti
Norra Klaragatan 18
65340, Karlstad

+46 (0)8 536 820 00

http://www.sogeti.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss