Vi på Sogeti lockar hemvändare, erfarna och nyutexade

Sogeti i Karlstad har nyanställt och fortsätter söka nya kollegor. Det gäller framförallt dig med några års erfarenhet inom IT, men även dig som är nyutexaminerad med rätt utbildning i ryggen. Blandningen av ung och erfaren är något som de tre senaste tillskotten är bevis på, där Anders Waller, Camilla Gustafsschöld och Johan Häger nyligen tagit plats på kontoret.  

Erfarenheten kommer i form av Anders och Camilla, där Anders är hemvändare från Sogeti i Stockholm och nationellt erkänd inom lösningsarkitektur med fokus på SharePoint, Office365 och Azure, och Camilla kommer från ett eget bolag och är en mycket erfaren projektledare. Johan, å sin sida, är en nyutexaminerad Civilingenjör inom Datateknik och har tagit plats som systemutvecklare inom tekniker som exempelvis C#, .Net, WPF, Windows Forms och Entity Framework.

Hos Sogeti i Karlstad är vi idag ca. 50 stycken passionerade konsulter. Vi jobbar framförallt med systemutveckling i Microsoftmiljö, men även apputveckling är en del av kontorets kompetensområde. Vi jobbar både i egna projekt, där vi levererar nyckelfärdiga lösningar, och som kompetensförstärkning i våra kunders projekt. Projekten kan hålla dig som konsult lokalt, men också föra ut dig på resande fot nationellt och emellanåt även internationellt, där vi nyligen arbetat både i Indien och Kina.  

Exempel på vad våra projekt kan erbjuda är front-end-utveckling i form av webbaserade lösningar (Javascript och HTML/CSS) och WPF. Vi bygger naturligtvis också en mängd back-end-funktionalitet med bland annat WCF och WebAPI. I många projekt ingår även utveckling av appar för Windows Phone, Android och iOS, och vi är även experter på produkter så som SQL Server, BizTalk, SharePoint och EPiServer. 

Sogeti anses dessutom vara en av Sveriges bästa IT-arbetsgivare, och har bevisat det genom att toppa rankinglistan i Universums branschöverskridande undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare” flera gånger de senaste åren. I undersökningen har medarbetarna själva fått utvärdera sina arbetsgivare, vilket därmed står sig som ett bevis på att Sogeti är en arbetsgivare man trivs att jobba för.

Med våra värdeord (entreprenörskap, enkelhet, ärlighet, djärvhet, tillit, frihet, laganda, ödmjukhet och glädje) syftar vi till att vara en arbetsplats där man kan ha kul och känna sig trygg, med många trevliga kollegor att inspireras av, men samtidigt ge utrymme för kreativitet, innovation och kompetensutveckling. I ett öppet kontorslandskap och med regelbundna lunchföreläsningar finns alltid erfarenhet och kunskap lättillgängligt, och med goda möjligheter till certifiering och varierade uppdrag ligger personlig utveckling aldrig långt bort, något vi bevisat med våra totalt 115 Microsoft-certifieringar och senast genom deltagandet i Karlstadsmästerskapen i programmering (NCPC) där inte mindre än tre lag från kontoret deltog (plats 1, 2 och 3)! 

Välkommen med din ansökan om du också vill jobba med de bästa!

Sogeti
Norra Klaragatan 18
65119, Karlstad

+46 (0)8 536 820 00

http://www.sogeti.se/