Som den största leverantören av tjänster inom mjukvarutestning i Europa och USA stöttar vi ständigt organisationer så att de når sina mål för test och kvalitetssäkring. Det brinner vi för!

Även på Sogeti i Karlstad satsar vi på test och vi ser en ökad fokusering på automatisering i de tjänster och processer som våra kunder tillhandahåller till sina slutkunder, vilket har påverkat vårt tjänsteerbjudande inom test med att även innefatta testautomatisering.

Vi är glada och stolta över att ha rekryterat ännu en erfaren testare och testledare till oss: Tina Lungström. Tina har erfarenheter från arbete i testprocesser som systemtest, systemintegrationstestning och är extra engagerad när det kommer till strukturerad utforskande testning och inte minst slutanvändarens avgörande betydelse för ett lyckat projekt.

 

Jobbar du med test och kvalitetssäkring och tycker det här låter spännande? Eller är du inom IT-branschen och söker en ny utmaning?
Sogeti Karlstad söker nu erfarna tekniska testare och testledare. På Sogeti i Sverige är vi 250 st som arbetar med test och kvalitetssäkring. Vår storlek inom test möjliggör ett erbjudande av spännande uppdrag, projekt och kunder inom olika branscher. På Sogeti finns även möjlighet till vidareutveckling inom (och även utanför) testområdet genom att lära sig nya tekniker, metoder och axla nya roller. Hos oss får du ett kompetensutbyte med några av Sveriges främsta experter inom test. Som konsult hos oss på Sogeti kan du ta del av vårt enorma E-universitet, certifieringar och dela en sann arbetsglädje. Vi söker också kontinuerligt efter dig som brinner för modern webbutveckling med React, Node.js, Angular eller dig som har en passion för backend-programmering såsom WebAPI, Databaser, Azure, C#, Entity Framework, med mera. Du kanske rent av är av typen fullstack som behärskar båda världarna och som gärna tar ett ansvar som lösningsarkitekt? Högt upp på vår önskelista finns även utvecklare och arkitekter inom Microsoft Azure, BI, Systemintegration, BizTalk, SharePoint och Office 365!

Viktigast av allt är att du känner starkt för att arbeta som konsult och att du trivs i flexibla miljöer, att du gillar kommunikation och att du är intresserad av människor, teknik och verksamhet. Ett extra plus är också att du är en positiv, utåtriktad, engagerad och drivande lagspelare.

Här i Karlstad är vi ett gott gäng som framförallt jobbar med systemutveckling i Microsoftmiljö. Vi jobbar både i egna projekt, där vi levererar nyckelfärdiga lösningar, och som kompetensförstärkning i våra kunders projekt. Projekten kan hålla dig som konsult lokalt, men också föra ut dig på resande fot nationellt och emellanåt även internationellt. Vi har ett modernt kontor med närhet till spännande kunder och projekt inom hela regionen. Vår arbetsplats präglas av positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Lika viktigt är vår satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och i rollen som konsult.

Som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord Enkelhet och Entreprenörskap är vår vardag, en arbetsplats där man kan ha kul och känna sig trygg, med många trevliga kollegor att inspireras av, men samtidigt ge utrymme för kreativitet, innovation och kompetensutveckling. I ett öppet kontorslandskap och med regelbundna lunchföreläsningar finns alltid erfarenhet och kunskap lättillgängligt, och med goda möjligheter till certifiering och varierade uppdrag ligger personlig utveckling aldrig långt bort, något vi bevisat med våra totalt 118 Microsoft-certifieringar och senast genom deltagandet i Karlstadsmästerskapen i programmering (NCPC) där våra Sogetiare från Karlstadskontoret fanns med på såväl första som andra plats.

Att arbeta på Sogeti är att vara del av ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. Våra största satsningsområden finns inom Digital, Business Intelligence & Analytics, Digital Assurance & Testing, Cyber Security, Cloud och Digital Manufacturing där Product & Engineering och Internet of Things är huvudfokus. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter. Globalt stöttas vi av 20 000 kunniga kollegor i 13 länder.

Välkommen med din ansökan om du också vill jobba med de bästa!

Samtliga våra jobberbjudanden i Karlstad finner du på: https://www.sogeti.se/jobba-hos-oss/vara-kontor/jobbkarlstad/

 

 

Magnus Karlsson

Affärsutvecklare

+46 72 225 0329
magnus.karlsson@sogeti.se

Susanne Andersson Dahlén

Konsultchef & Rekryteringsansvarig

+46 72 451 9567
susanne.andersson-dahlen@sogeti.se
Visa alla kontaktpersoner

Sogeti
Norra Klaragatan 18
65340, Karlstad

+46 (0)8 536 820 00

http://www.sogeti.se/