2019 vann Sogeti Guldnappen, som årligen delas ut av Unionen till mest föräldravänliga arbetsplats. Vi nominerades av våra anställda!
Läs mer om Guldnappen här

2020 hamnar Sogeti på plats  nummer två på listan över Sveriges bästa IT-företag i Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare. Undersökningen mäter vad de anställda tycker om sin nuvarande arbetsgivare. Resultatet baseras på tre faktorer; intern identitet, nöjdhet/rekommendation och lojalitet.
Läs mer om Universums undersökning här

2021 Varje år väljer Karriärföretagen ut de 100 arbetsgivare som är mest attraktiva att göra karriär på i Sverige. När ”Karriärföretagen 2021” nu presenterats är Sogeti Sverige med på listan igen – för sjätte året i rad.
Läs mer om Karriärföretag 2021 här

Några andra av våra värdeord är Glädje, Laganda, Tillit och Ärlighet. Om du känner att detta stämmer med dina egna värderingar och att du skulle kunna tänka dig att vara en del av detta, så är du alltid välkommen att höra av dig. Kontaktuppgifter och annan information om vårt trevliga Karlstadkontor hittar du här.
Vi berättar gärna mer om vilka vi är och vilka andra värdeord vi har! Och viktigast av allt: vi vill gärna veta vem DU är?

Sogeti
Norra Klaragatan 18
65340, Karlstad

+46 (0)8 536 820 00

http://www.sogeti.se/