Softcode är ett digitalt produktionsbolag med kontor i Karlstad som utvecklar systemlösningar och hjälper sina kunder att strategiskt välja ut vilka delar man ska satsa sin budget på för att nå största möjliga effekt.

Företaget etablerades 2011 och är nu inne i en spännande tillväxtfas och letar efter duktiga medarbetare. “Vi går med i Compare dels för att få hjälp att hitta rätt kompetens och att nätverket verkar lämpligt för att knyta nya viktiga kontakter” säger Rikard Hassel. 

Rikard Hassel driver företaget tillsammans med sin bror Leo Hassel som båda drivs av att skapa geniala lösningar och ett högt värde för företagen Softcode jobbar med. ”Det är kul att vara med i kundens verksamhetsutveckling, och se hur vi kan hjälpa dem att bli bättre” säger Rikard, som det senaste 1,5 året har arbetat intensivt med SJ som kund och deras interna system.

Vi vill börja växa i Karlstad och skapa en extremt attraktiv arbetsplats för utvecklare i framtiden. “En utvecklares dröm kommer vara att jobba på Softcode” avslutar Rikard. 

Lediga jobb på Softcode >>

Softcode
Karlbergsgatan 6
65224, Karlstad

+46 (0) 706 888 000

work@softcode.se

https://softcode.se/