off2off och UF företaget City share service har sedan årsskiftet inlett ett samarbete. Vi har funnit en gemensam väg framåt och med hjälp av en god kunddialog har vi arbetat fram gemensamma erbjudanden som redan har visat på positiva resultat för alla parter.

”När Ella, VD på Cityshareservice kontaktade oss med ingången, varför uppfinna hjulet igen när vi kan samarbeta så var det en pigg start på en dialog mellan oss, två samhällsentreprenörer med affärsidéer och drivkrafter som synkar.  Cirkulär ekonomi bygger dessutom på just samarbete!”

Fredrik Östlin, VD off2off


Att även andra ser värdet av UF företaget Cityshareservice är gårdagens dubbla vinster på regionfinalen i Örebro län som ”Årets tjänst” och ”Årets samhällsentreprenör” ett kvitto på. De har därmed två platser till UF finalen i Stockholm. Vi gratulerar Ella och Rasmus på Cityshareservice tackar för bra start på vårt samarbete! Vi ser att vårt samarbete ger avtryck på fler fronter och affärsmässigt har det hänt saker, men det får ni höra mer om redan i april månad…

Läs mer på vår hemsida här.

Fredrik Östlin

VD

0760-38 92 22
fredrik@off2off.se

off2off
Tynäsgatan 10
65216, Karlstad

054-70 000 20

kontakt@off2off.se

http://www.off2off.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!