14 starka regionala aktörer ska tillsammans utveckla en innovations- och kompetensnod kring användardriven utveckling av framtidens hälsotjänster. Tillsammans med Vinnova har vi fantastiska möjligheter att göra det där lilla extra som skapar spets och attraktionskraft. Något som möjliggör tillväxt och ett bättre och hälsosammare liv.

NU TAR VI TAG I KOMPETENSBRISTEN

En stor utmaning för att skapa tillväxt är bristen på digital kompetens. Nu tar vi ett krafttag för att möta utmaningen. Vi startar i en ordentlig kartläggning av nuläget och framtida behov för att därefter tillsammans forma innovativa lösningar. Värmland tar täten i ett nationellt uppmärksammat problem. Ett annat sätt att skapa attraktionskraft!

LANSERING AV DIGITAL MATCHNINGSTJÄNST

I dagarna lanserade vi den digitala matchningstjänsten Be Digital. Nu kan vi stödja små- och medelstora företag i den digitala transformeringen genom en guide och matchningstjänst som ska underlätta för företagsledningar att ta viktiga steg för ökad konkurrenskraft genom digitalisering. Vi har även startat ett nytt nätverk med samma namn där ledare som vill dra nytta av digital teknik för att öka konkurrensförmågan träffas, inspireras och stödjer varandra på resan. Om du inte redan är med i Be digital-nätverket så är dags nu!

Jag och mina kollegor på Compare hoppas att du idag och i framtiden vill vara en del av att utveckla Värmland till en ännu attraktivare digital region – i vårt senaste nyhetsbrev får du ta del av några av de satsningar vi jobbar med just nu.

Magnus Bårdén

VD, Compare

Läs Compares senaste nyhetsbrev här

Magnus Bårdén

VD, Compare

+46 (0)708-15 56 65
magnus.barden@compare.se

Compare
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

info@compare.se