Våra tre nominerade kandidater – Elvenite, Vestre och Bowter – tycker vi samtliga fångar begreppet innovation ur flera olika aspekter. Syftet med Compares Innovationspris är att uppmärksamma bolag och entreprenörer vars innovationer bidrar till att lyfta Värmland och som gör ett positivt avtryck i hela samhället.

Rösta senast 9 november

Nu behöver vi din hjälp! Rösta på din favorit fram till 9 november. Vinnaren kommer att presenteras under näringslivsgalan 100 Grader Karlstad den 11 november.

  • Nedan hittar du en film och nomineringstexter som presenterar våra tre kandidater lite närmare.

Elvenite

”Med hjälp av teknik, data och nyfikenhet bidrar Elvenite till en sundare och smartare livsmedelsindustri. Genom att analysera data och effektivisera processer så skapar Elvenite värde och insikter för en bättre och hållbar värld för både människor och djur.”

Vestre

”Med fokus på hållbarhet i alla led skapar Vestres stadsmöbler och mötesplatser för miljoner människor. Den nya produktionsanläggningen, The Plus, precis på den svensk-norska gränsen, är också ett fantastiskt exempel på hur toppmodern teknik kan hitta hem i naturen.”

Bowter

”Genom en genial, hållbar och uppkopplad idé gör Bowter sjöturism till något för alla. Kombinationen av solenergi, vatten och tillgänglighet har resulterat både i en produkt och tjänst som ger ringar på vattnet långt utanför Värmland.”

Tack för din röst!
Loading ... Loading ...

Anders Milde

Communicator

+46 (0)73 653 62 67
anders.milde@compare.se

Compare
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

info@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss