Våra tre nominerade kandidater – Exagard, JodaCare och Visibla – visar med sina innovativa affärsidéer hur nya digitala lösningar kan göra stor nytta för människor och samhället. Nu behöver vi din hjälp! Rösta på din favorit fram till den andra november. Vinnaren kommer att presenteras under näringslivsgalan 100 Grader Karlstad den 17 november.

Här kan du läsa nomineringstexterna till våra tre kandidater

Exagard: Exagard har skapat en mobil och webbaserad plattform som revolutionerar säkerhetsutbildning. Genom att erbjuda en smidig och överskådlig metod för att övervaka och följa upp kompetensnivån inom riskområden på arbetsplatsen, har Exagard visat på en imponerande förmåga att kombinera teknik och säkerhet. Genom deras innovativa Exagard-app kan företag säkerställa att varje medarbetare har rätt säkerhetskompetens, tack vare automatiserade påminnelser.

JodaCare: JodaCare har banat väg för en banbrytande förändring inom hälso- och sjukvården. Deras innovativa huvudkamera Jodapro har satt en ny standard för vårdkommunikation och patientvård. Genom att använda Jodapros teknologi kan ambulansteam eller andra team ute på fältet eller i hemmen snabbt och effektivt koppla upp sig med specialister på rätt sjukhus, vilket leder till snabbare och mer preciserad vård för vårdtagare.

Visibla: Genom Visiblas handelsplattform möjliggörs återanvändning som ett alternativ före återvinning av såväl bearbetat som obearbetat material från företag inom tillverkningsindustrin. Visibla har genom en ny digital handelsplattform gjort det enkelt att köpa och sälja material och göra miljövänliga val genom återbruk.

 

Ingrid Ivars

Digital Transformation Manager

+46 (0)76 836 68 68
ingrid.ivars@compare.se

Compare
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

info@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss