RixData levererar data- och journalprogram genom skräddarsydda lösningar till vårdgivare över hela landet. För att kunna skapa helhetslösningar för kunden har RixData flera samarbetspartners och nu har även tre nya samarbeten inletts. 

Ökar utbudet av träningsprogram

RixData utökar utbudet för datoriserade träningsprogram genom samarbete med Mobilus som är den ledande programvaran i branschen och används av vård och friskvårdspersonal över hela landet. För RixData innebär samarbetet som startade nu i december att de kan erbjuda vårdgivarna ytterligare möjligheter att välja de träningsprogram som passar verksamheten bäst.  

RixData journalsystem har sedan tidigare kopplingar till ExorLive och Physiotools när det gäller datoriserade träningsprogram.

Smarta SMS-lösningar

Med hjälp av smarta SMS-lösningar erbjuder iP.1 marknadens bästa och mest innovativa kommunikationstjänster till globala företag, organisationer och myndigheter. Efter önskemål från RixDatas användare har nu möjligheten att skicka kallelser via sms införts i RixDatas journalsystem, då ett nytt samarbetsavtal har tecknats med iP.1. Dessa kallelser kan ske automatiskt från en bokad tid i Tidboken eller som Direktkallelse.

RixData i samarbete med Wermlandsdata

Genom RixDatas samarbete med Wermlandsdata erbjuds användare av RixData journalsystem proffsig hjälp och tips när det gäller t.ex. inköp eller översyn av datorer, nätverk, reparationer m.m.

Wermlandsdata är heltäckande vad gäller hårdvara, mjukvara och service. De har också bevisat att de ger en god service och arbetar efter RixDatas filosofi och slogan ”Företaget med hjärta” vilket är en mycket viktig faktor för ett lyckat samarbete.

Rixdata
Lantvärnsgatan 4
65221, Karlstad

+46(0)54 56 66 61

web@rixdata.se

https://www.rixdata.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss