RixData (ABC Rix AB) expanderar och öppnar nu nytt kontor i Karlstad. Med sitt nya kontor förlagt till samma lokaler som Koneo och andra dataföretag medför den fysiska närheten till positiva synergieffekter för samtliga, enligt Andreas Rixer. Koneo har redan medverkat vid en installation av RixDatas nya passersystem på MåBra Rehab i Motala. 

”Lokaliseringen och nya samarbetspartners kommer att ge ett mervärde för våra klienter och gör oss ännu mer konkurrenskraftiga”,  säger nyblivne VD:n Andreas Rixer i ett pressmeddelande. Som ett första steg på sin internationella satsning har RixData har börjat exportera sina journalprogram till Finland.

RixData (Företaget med hjärta och hjärna) var först i världen med att utveckla kvalitetshöjande och tidsbesparande dataprogram till vårdgivare och deras huvudmän. Hela människan – Hela världen är RixDatas motto. RixData är ett litet företag räknat i antal medarbetare men störst med sina drygt 6.000 skräddarsydda journalprogram till mer än 2.000 användare. RixData har skräddarsytt dataprogram till samtliga vårdgivarkategorier och deras huvudmän och är fortfarande marknadsledare för paramedicinare. En styrka med RixDatas program är att de är CE-certifierade och att samtliga landsting i Sverige godkänt dem för filöverföring.

Rixdata
Lantvärnsgatan 4
65221, Karlstad

+46(0)54 56 66 61

web@rixdata.se

https://www.rixdata.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss