Relacom kommer tillsammans med Orbion Consulting bygga ett förstärkt mobilt inomhusnät i Skanskas nya klimatsmarta kontorshus i Hyllie, Malmö. Lösningen säkrar den mobila inom-hustäckningen, som många gånger helt eller delvis stängs ute i miljö- och klimatsmarta byggnader.

– Dagens energieffektiva fastigheter stänger många gånger helt ute den publika mobiltrafiken. Det här är ett bra exempel på hur vi, i nära samarbete med vårt systerbolag Orbion Consulting, kan er-bjuda en bra och flexibel lösning som säkrar den mobila inomhustäckningen, säger Patrik Östling, servicechef Relacom.

– Självklart är vi på Orbion mycket glada över att få bidra med kunnande och teknisk kompetens som möjliggör mobil kommunikation i en miljö- och klimatsmart byggnad av absolut högsta klass, säger Fredrik Fahlman, konsultchef på Orbion Consulting.

Orbion har gjort förstudien, projekteringen och mätningar på plats. Under de närmaste veckorna ska Relacom bygga inomhusnätet, innan Skanska flyttar in i sjuvåningshuset till sommaren.

Skanska flyttar all personal från sitt huvudkontor på Drottningtorget i Malmö till den nya fastigheten. I nästa steg ska projektet, som kallas ”Klipporna”, även inrymma ytterligare två liknande huskroppar med vardera 6-7 våningar, vilka kommer att hyras ut till andra företag.

OneCo Networks AB
Knud Dahls väg 1
65230, Karlstad

+46 (0)70- 659 20 20

kundcenter@se.relacom.com

https://www.relacom.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss