– Den norska telekommarknaden har förändrats och vi söker kontinuerligt efter förbättringsområden som kan öka vår konkurrenskraft så att Relacom att bli en ännu bättre partner för våra kunder – och en större utmaning för våra konkurrenter, säger Øystein Knudsen, som är vd för Relacom A/S.

Relacom bygger nu en struktur för framtida tillväxt och ser en särskild potential för sina tjänster inom M2M och elkraft.

Som marknadsledande aktör har Relacom stor kapacitet inom etablerad teknik, samtidigt som före­taget ligger i framkant när det gäller den nyaste och mest innovativa tekniken. Detta kräver en stark förändringskultur och en förmåga lyfta kompetensen parallellt med den dagliga verksamheten.

– Vi arbetar fortlöpande med att väga kompetens, kapacitet och geografisk närvaro mot den efterfrågan som för tillfället råder på marknaden. Vi vill undvika uppsägningar men ibland är det en nödvändig åtgärd, tillsammans med andra effektiviseringar, om vi ska kunna säkra en fortsatt konkurrenskraft, säger Øystein Knudsen.

Den största andelen av personalminskningen om totalt 350 årsarbetstider ska ske genom frivillga avgångar. Processen kommer inte att påverka kvaliteten eller leveranssäkerheten för Relacoms kunder.

Relacom AB
Knud Dahls väg 1
65230, Karlstad

+46 (0)70- 659 20 20

kundcenter@se.relacom.com

https://www.relacom.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!