Med 144 medarbetare är Rejlers i Karlstad en av kommunens större privata arbetsgivare och Rejlers största kontor i koncernen. Rejlers nya vd för Sverige, Jonas Thimberg, gästade Karlstad under torsdagen i förra veckan som ett av stoppen på en turné runt landet.

– Vi förvärvade Orbion consulting i slutet av förra året och sedan 1 april är de en del av Rejlers Sverige. Det, och att jag blev ny vd från årsskiftet, är anledningen till att jag gör en turné och besöker 6 av våra drygt 40 kontor i hela landet, säger Jonas Thimberg, vd för Rejlers Sverige.

Jonas kommenterar vidare att kontoret i Karlstad har haft en fantastisk utveckling under de senaste 10 åren som på den tiden har gått från 30 till 144 medarbetare:

– Antalet medarbetare på kontoret utgör nu cirka 2 promille av Karlstads invånarantal, vilket är en utmaning och ledstjärna till andra kontor. Det finns mycket energi och drivkraft i att det största kontoret finns utanför storstadsregionerna och det visar tydligt hur utspritt vi arbetar, utan fokus på huvudkontor. Vi ska finnas där marknaden efterfrågar våra tjänster.

Rejlers är en platt organisation som strävar efter nära ledarskap och Jonas Thimberg lever som han lär. Det innebär också att ledningsgruppen för Sverige finns utspridd i hela landet. Även den operativa ledningsgruppen finns på lika många orter som det är medlemmar i gruppen – Karlstad, Växjö, Malmö och Göteborg.

Tomas Grunditz, regionchef i Rejlers, är nöjd med utvecklingen. Nu finns 144 medarbetare på plats under samma tak i Inre hamn i centrala Karlstad:

– Vi har sprungit förbi det gamla målet på 100 medarbetare i Karlstad med råge och det är jättekul att vi är det största kontoret i koncernen.

För ytterligare information kontakta:

Tomas Grunditz, regionchef Västra Svealand, tel. 070-350 28 94 e-post: tomas.grunditz@rejlers.se

Om Rejlers

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 100 experter som arbetar med projekt inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi fortsätter att växa snabbt och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2015 omsatte Rejlers 1,9 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm.

Rejlers
Bergendorffsgatan 5B
65216, Karlstad

+46 (0)771 78 00 00

maria.ahlberg@rejlers.se

https://www.rejlers.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss