Rejlers har nominerats till utmärkelsen Årets Employer Branding-företag mot gruppen unga yrkesverksamma akademiker. Vinnaren utses av företaget Universum och presenteras i oktober 2014.

Varje år uppmärksammar företaget Universum ett antal organisationer och personer som engagerat sig i och bidragit till att lyfta frågan om Employer Branding.

– De företag som nominerats till utmärkelsen Årets Employer Branding-företag arbetar aktivt med att involvera hela organisationen, från ledningsgrupp till medarbetare, i frågor som rör arbetsgivarvarumärket. De jobbar även strategiskt med frågan och kommunicerar sitt erbjudande på ett inspirerande sätt, säger Claes Peyron, Sverigechef på Universum.

– Det känns väldigt roligt att vi är nominerade. Vi har haft ett stort fokus på varumärkesfrågan under året och arbetat för att göra oss mer synliga på våra marknader i Norden. Vi har även satsat på att berätta om de möjligheter och karriärvägar som finns hos oss, säger Rejlers vd och koncernchef Eva Nygren.

Totalt är åtta företag nominerade till Årets Employer Branding-företag däribland H&M, LRF Konsult och Tetra Pak. Juryn tittar även på vilket resultat företagen fått i olika mätningar där studenter och de som varit ute i arbetslivet några år listar var de vill jobba i framtiden. Vinnaren utses på galan Talent Excellence Awards i oktober 2014.

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 1 800 experter som arbetar med projekt inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi fortsätter att växa snabbt och finns idag på 70 orter runt om i Sverige, Finland, Norge och Ryssland. Rejlers omsätter cirka 1,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ OMX, Nordiska listan.

Rejlers
Bergendorffsgatan 5B
65216, Karlstad

+46 (0)771 78 00 00

maria.ahlberg@rejlers.se

https://www.rejlers.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss