Idag blev det offentligt att teknikkonsultföretaget Rejlers förvärvar Orbion Consulting Sverige och fördubblar sin verksamhet inom telekom. För Karlstad innebär det att Rejlers blir en av de större privata arbetsgivarna på orten med en förstärkning med cirka 50 Orbionanställda. På bara fem år har Rejlers i Karlstad ökat från cirka 30 till dagens 150 medarbetare.

Det är fantastiskt roligt att få välkomna nästan 50 nya medarbetare till vårt kontor i Karlstad, säger Tomas Grunditz, regionchef Rejlers.

Rejlers har funnits i Karlstad sedan 1963, men har de senaste åren haft en snabb organisk tillväxt. 

Jag ser det som ett kvitto på både att vi både är en attraktiv arbetsgivare och att vi erbjuder våra kunder kompetens som stärker dem i deras uppdrag, säger Tomas Grunditz.

I dag har Orbion Consulting sitt kontor på Sommaro, men alla nya Rejlersmedarbetare kommer att flytta ihop i Rejlers lokaler i inre hamn i början av nästa år. Orbion Consulting arbetar med konsultverksamhet inom telekom och Rejlers kommer nu att kunna erbjuda breda helhetslösningar inom området.

För mer information kontakta:
Tomas Grunditz, mobil 070-350 28 94

Fakta om Rejlers
Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. Företaget har drygt 2 000 experter som arbetar med projekt inom bygg och fastighet, energi, industri, telekom och infrastruktur. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi fortsätter att växa snabbt och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2014 omsatte Rejlers 1,7 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm

Rejlers
Bergendorffsgatan 5B
65216, Karlstad

+46 (0)771 78 00 00

maria.ahlberg@rejlers.se

https://www.rejlers.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss