Falun planerar för Skid-VM 2015. Rejlers har nu blivit medlem av Beyond Skiing Foundation – affärsnätverket som stödjer och utvecklar satsningen inför VM.

Beyond Skiing Foundation är ett affärsnätverk där små och stora företag arbetar sida vid sida med kommuner och organisationer. Nätverket har över 400 partners. Genom nätverket hoppas Rejlers kunna knyta nya affärskontakter och utöka sitt nätverk, både lokalt i regionen men även nationellt och internationellt.

– Vi deltar även för att visa vårt starka engagemang för hälsofrämjande aktiviteter. Det finns ett stort intresse för hälsa och inte minst längdskidåkning på Rejlers. Vi deltar årligen med många lag i exempelvis StafettVasan, säger Conny Udd, vd Rejlers Sverige.

Rejlers har ett trettiotal konsulter i Borlänge. Utöver medlemskapet i Beyond Skiing Foundation bidrar Rejlers med kunskap inom transportplanering. Skid-VM sammanfaller med en annars trafikintensiv period när sportlovstrafiken drar igenom Dalarna. För att lyckas med detta krävs logistik och planering. Rejlers har bland annat ansvar för alla transportarrangemangen för de aktiva skidåkarna, från att de anlänt tills de lämnar Sverige.

Rejlers
Bergendorffsgatan 5B
65216, Karlstad

+46 (0)771 78 00 00

maria.ahlberg@rejlers.se

https://www.rejlers.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss