Redstone har under sommaren lanserat Projify® – en tjänst för webbaserat projektsamarbete, ärendehantering och delade kalendrar – riktad mot den europeiska marknaden. I och med lanseringen har tidigare MinaProjekt.se gått samman med Projify®.

Projify® – www.projify.se

”När vi nu gått vidare med vår samarbetsplattform och lanserat Projify kan vi stolt erbjuda ett av marknadens enklaste projekthanteringsverktyg på webben. Vi kallar det förenklad projekthantering. Då många kunder jobbar i internationella projekt har vi ofta fått frågan om att lansera tjänsten på fler språk. Detta ligger nu i vår planering. I dagsläget erbjuder vi tjänsten på svenska och engelska, men planerar att komma ut på fler språk framöver” säger Jonas Wahrolin marknadsansvarig på Redstone.

Projify® erbjuder fullfjädrad ärendehantering (att-göra-listor, defekthantering, buggrapportering, helpdesk mm), milstolpar, bloggar, delade dokument, filer och kalendrar. Det finns flera prisplaner, och är man osäker vilken prisplan som passar så kan man alltid börja med ett gratisprojekt. (Läs mer på www.projify.se/prisplaner)

För premiumprojekt finns även en iPhone-app att ladda ner från App-store. Den är gratis och används ihop med existerande Projify-projekt.

”Efterfrågan på denna typ av projektplats och samarbetstjänst är förvånansvärt stor, och vi hittar nya användningsområden för Projify® inom branscher som vi inte hade sett som kunder från början. Det tycker vi är riktigt roligt! I dagsläget har vi betalande kunder inom alla branscher i Sverige, vilket vi tar som ett kvitto på att vi erbjuder något som efterfrågas” säger Jonas Wahrolin.

Redstone
Kungsgatan 12
65224, Karlstad

+46 (0)54- 77 77 480

sales@redstone.eu

http://www.redstone.eu/