Nya lokaler och nya spännande uppdrag, det är mycket på gång nu för Redstone på Kungsgatan 12. Sedan årsskiftet finns Redstone i nyrenoverade fräscha lokaler vid torget i Karlstad.

”Efter att framgångsrikt delat kontor med andra företag under de senaste åren väljer vi nu att själva starta ett kontorshotell. Det känns riktigt skönt att vi landat i lokaler som passar vår verksamhet och våra prioriteringar. Vi har skapat oss en bra plattform i Karlstad där vi driver våra affärer ifrån” säger Jonas Wahrolin på Redstone.

Redstone har totalt 400 kvm kontorslokal varav vissa delar är uthyrda. Nu kan vi erbjuda möjlighet för fåmansföretagare att hyra in sig hos oss, där allting ingår. Fullt möblerade kontorsrum, stadsnät, konferensrum, kök, kaffe mm. Möjlighet till garage/parkering mitt i centrum.

 Vi har för närvarande 2-3 rum lediga, där 1 eller 2 personer får plats i varje rum. Vid intresse av att hyra in sig på vårt kontorshotell, med ett av Karlstads mest centrala lägen, vänligen kontakta Redstone på kontor@redstone.se, ring på 054-77 77 480 för mer detaljer eller gilla oss på https://www.facebook.com/redstone.se där du hittar bilder på lokalerna.

Redstone består av ett team med webbexperter och systemarkitekter som huvudsakligen jobbar med design, utveckling, integration och verifikation. Läs mer om Redstone här: www.redstone.eu