Genom egenutvecklade paketerade lösningar som ”API Ready”, ”Digital Ready” och ”DevOps Ready” kombinerat med stor kompetens och erfarenhet av implementationer av ledande öppen källkodsbaserade plattformar som MuleSoft/Anypoint Platform, WSO2, Redhat och Alfresco har Redpill Linpro etablerat sig som ledande inom sina lösningsområden i Skandinavien. Företaget har ända sedan starten haft en del av sin verksamhet i Karlstad och med en ökande efterfrågan på leverans av produkter och tjänster stärks nu verksamheten i Karlstad för att öka tillväxttakten genom rekryteringen av en ny regionchef och vd. Johan Lundin har stor erfarenhet av att leda liknande verksamheter med goda resultat och med sitt brinnande teknikintresse passar han också väldigt väl in i rollen som ledare för en organisation som lever för att skapa nytta med hjälp av teknik. Johan Lundin kommer att tillträda som regionchef den 1 oktober. Nuvarande regionchef, Fredrik Svensson, går vidare till verksamhetsutvecklande uppgifter inom koncernen.

– ”Vår verksamhet har växt snabbt under de senaste åren och vi ser ingen avmattning i den tillväxten för framtiden. Våra satsningar på skapande av koncept och idéer för att lösa våra kunders utmaningar inom Digital Innovation har visat sig lyckosamma och efterfrågas även under svårare tider. Därför har vår verksamhet också fortsatt växa även under den pandemi som vi för närvarande tar oss igenom. Vi rustar därför för en fortsatt tillväxt och i det sammanhanget är det viktigt att hitta rätt kompetens och erfarenhet. Vi har under lång tid sett att denna typ av kompetens finns i Karlstadsregionen och med Johan Lundin som regionchef har vi hittat precis den person som kan fortsätta bygga vår verksamhet, samtidigt som vi frigör ytterligare kapacitet för innovation och verksamhetsutveckling”, säger Henrik Gavelli, Group CEO of Redpill Linpro.

-”Jag ser mycket fram emot att utmaningen att ta ansvaret för Redpill Linpros verksamhet i Karlstad. Speciellt ser jag fram emot att kombinera mitt teknikintresse med min erfarenhet av trivsel och en tillåtande teamkultur för att bidra till att växa och fortsätta utveckla Redpill Linpro i Karlstad. Jag har mycket att lära mig från den unika kompetens inom ledande öppen källkodsbaserade produkter och -plattformar, som finns på Redpill Linpro, och med min egen erfarenhet av tekniktunga ingenjörs- och industriföretag med mycket R&D, kommer vi att kunna ta våra erbjudanden till nya marknader”, säger Johan Lundin, ny regionchef och vd på Redpill Linpro Karlstad AB.

Johan Lundin

Regionchef och vd Redpill Linpro Karlstad AB

0701-430110
johan.lundin@redpill-linpro.com

Redpill Linpro
Drottninggatan 6
65224, Karlstad

+46 (0) 54 15 09 40

sales.se@redpill-linpro.com

https://www.redpill-linpro.com/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss