Värmland får allt fler Drupal-baserade webbar och det har fått Redpill Linpro att lansera en ny drifttjänst för Drupal-webbar som erbjuds från företagets nya driftcenter i Sätterstrand Business Park.

Drupal Hosting Services är en specialanpassad tjänst för webbplatser som bygger på säker och kostnadseffektiv drift i en infrastruktur som är specialanpassad för Drupal – ett av de mest använda publiceringsverktygen (CMS) med öppen källkod.

”Allt fler webbplatser i Värmland väljer Drupal – därför ser vi mycket positivt på att vi nu även får en Drupal-anpassad drifttjänst i regionen”, säger Lars Falkman på Region Värmland som är en av de första som valt att gå över till den nya tjänsten. ”Redpill Linpro kan Drupal vilket vi ser som en trygghet och tjänsten är flexibel vilket gör att den passar alla typer av webbplatser”.

Thomas Altré och Fredrik Steen presenterade den nya drifttjänsten på Drupaldagen i Karlstad.

”Vi bygger tjänsten på vår samlade kunskap och erfarenhet av Open Source i allmänhet och i detta fall Drupal i synnerhet”, förklarar Fredrik Steen: ”Vår styrka ligger i att kunna erbjuda en säker och trygg IT-infrastruktur som är specialanpassad för olika verktyg till skillnad från traditionella webbhotell som bara erbjuder ett utrymme på en server och knappast något mer”.

”Tjänsten är flexibel och skalbar för att passa både stora och små webbplatser på delad eller egen server”, berättar Thomas Altré: ”Och kunden får själv välja service- och supportnivå – från kontorstid till dygnet runt”. Dessutom kan drifttjänsten kompletteras med andra tjänster som Varnish (en webbaccelerator) och konsulttjänster.

”Dessutom kan vi erbjuda Drupal-tjänsten från ett av världens grönaste IT-miljöer – vårt nya driftcenter i Sätterstrand Business Park – vilket givetvis är ytterligare en styrka i vår regionala satsning på Värmland”, säger Fredrik Steen.

Drupal Hosting Services:
Drupal Shared Cloud: Drupal standard installation with a divided virtual server
Drupal Managed Cloud Instance: Drupal custom installation with an owh cloud instance
Drupal Managed Clous Instance Pro: Increased SLA (7/24/365)
Drupal Premium Offer: According to customer specifiation

Fredrik Svensson

Regionchef Karlstad och Göteborg

+46 70-603 36 35
fredrik.svensson@redpill-linpro.com

Redpill Linpro
Drottninggatan 6
65224, Karlstad

+46 (0) 54 15 09 40

sales.se@redpill-linpro.com

https://www.redpill-linpro.com/