Redpill Linpro tilldelades utmärkelsen Årets alumniföretag när Inova höll sin traditionsenliga alumniåterträffen för de företag som tidigare fått stöd av Inova.

Utmärkelsen Årets alumniföretag går till ett företag som på något sätt utmärkt sig efter det att man lämnat inkubatorn. Årets val föll på IT-företaget Redpill Linpro, och det var en mycket glad och stolt Fredrik Svensson (bilden) som tog emot utmärkelsen. Fredrik är en av grundarna och verkar idag som företagets affärsområdeschef för Java Solutions och kontorsansvarig i Karlstad.

Det var en förväntansfull stämning när Inova rivstartade den så smått annalkande hösten med ett 100-tal gäster och ett fullspäckat program vid den traditionsenliga alumniåterträffen för de företag som tidigare fått stöd av Inova.

Årets alumniföretag utnämndes och inflyttningen i nya lokaler i Innovation Park firades med tårta. Särskilt inbjuden att tala var Erik Arpi, grundare av Pictura och Entrepreneur of the year 2013, mannen som en gång nobbade 53 miljoner dollar för att han inte visste vad han skulle göra med alla pengarna.

Fredrik Svensson

Regionchef Karlstad och Göteborg

+46 70-603 36 35
fredrik.svensson@redpill-linpro.com

Redpill Linpro
Drottninggatan 6
65224, Karlstad

+46 (0) 54 15 09 40

sales.se@redpill-linpro.com

https://www.redpill-linpro.com/