Nu har även Räddningstänsterna i Västmanland valt Swedish Radio Supply (SRS) som leverantör och anslutit sig till den stora skaran Sepuraanvändare.

Leveransavtalet omfattar c:a 185 Sepura Rakelterminaler fördelade på mobila enheter, handenheter och modem. Avtalet gäller för räddningstjänsterna Mälardalens Brand- och Räddningsförbund, Sala-Heby Räddningstjänst, Västra Mälardalens Kommunalförbund, Skinnskattebergs räddningstjänst samt Södra Dalarnas Räddningstjänstförbund. Utöver dessa organisationer så är även Länsstyrelsen i Västmanland med i avtalet.

Detta gör att organisationerna inom länet kommer att ha enhetlig utrustning och därmed kan samsas om utbildningen och utbildningsmaterial. Ett beslut är taget för räddningstjänsterna i länet att samverkan mellan blåljusmyndigheterna på ledningsnivå skall ske med hjälp av Rakel från 2011-01-01.

”Vi är nöjda med vårt val av leverantör. SRS vann den jämna upphandlingen att leverera terminaler till räddningstjänsterna i Västmanland och Södra dalarna fram till 2012. SRS har en långvarig erfarenhet av leveranser av Rakelterminaler vilket jag tror att vi kan gynna oss i vårt införande av Rakel”, säger Håkan Fehne, stf Räddningschef.

”Nu när vi startat upp vår filial på Armégatan 40 i Solna känns framgångarna i Mälardalen extra kul. Målet med etableringen i Stockholm är att vi skall komma kunderna närmare i regionen och att ytterligare förbättra vår service”, säger Håkan Åberg, platschef på SRS i Stockholm.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss