Prevas möter stor efterfrågan från kunder och nya marknader. Digitaliseringen och automationsutvecklingen är starka dragplåster där den nya teknikvågen även har öppnat upp för nya typer av kunder till Prevas. På kort tid har vi välkomnat 55 nya kollegor, som bidrar till att stärka vår specialistkompetens och våra erbjudanden. Nu söker vi fler än 100 nya kollegor för kommande halvåret.

Prevas är ett ingenjörsföretag och utvecklingspartner till företag i många branscher. Spännande uppdrag i teknikens framkant spänner över många olika applikationsområden. Exempelvis hjälper Prevas sina kunder att utveckla miljösmarta lösningar, öka produktiviteten och ta fram produkter som räddar liv och förebygger arbetsskador.

Tjänster och lösningar inom uppkopplade produkter och industriprocesser är något Prevas har arbetat med i många år. Skillnaden nu är att kommunikationsmöjligheterna och kostnadsnivån för att implementera lösningarna har blivit väsentligt bättre.

– Tack vare en stark efterfrågan, speciellt inom nya teknikområden, ser vi behovet av att rekrytera på flera håll. Vi eftersöker bland annat specialister inom områden som mjukvaruutveckling, mekanik, elektronik, Industriell IT och automation, säger Peter Löving, rekryteringsansvarig på Prevas.

Fokus ligger på smarta produkter och smarta fabriker och de tillhörande nya tjänster och lösningar som nu kan erbjudas. Vi söker aktivt efter nya medarbetare med rätt kompetens.

Läs mer om Prevas här

Prevas
Regementsgatan 21B
65340, Karlstad

+46 54 14 7424

johan.lindqvist@prevas.se

http://www.prevas.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss