Är du ledare, chef eller på annat sätt vill bli mer aktiv inom digital innovation på din arbetsplats? Då är detta för dig.

Under november 2022 till januari 2023 har du möjlighet att ta del av två moduler från utbildningen Level Up i ett kortare onlinebaserat format. Utbildningen är enbart baserat på självstudier och du väljer själv när och var du vill studera. Modulerna är framtagna för nybörjare och när du har avslutat utbildningen kommer du att ha kunskap för att kunna ta en aktiv roll i digital innovation på din arbetsplats. Bland annat kan du ta del av modulen Introduktion till digital teknik, där du får ta del av tekniska trender inom vård, hälsa och omsorg förklarat på ett enkelt sätt med direkta exempel på appliceringar. Modulen Lagstiftning inom digitalisering ger dig en grund att stå på vad det gäller lagar och regler och hur vi behöver förhålla oss till dem när vi tar fram nya digitala tjänster.

Utbildningen är primärt riktad mot dig som är chef inom vård, hälsa och omsorg, på såväl operativ som strategisk nivå. Som chef jobbar du sällan ensam med att driva förändring utan är beroende av att kringliggande roller som samverkar i förflyttningen – därför öppnar vi upp utbildningen även för er. Om den beskrivningen stämmer in på dig är du välkommen att delta.

Utbildningen är helt kostnadsfri och onlinebaserad. Du lägger själv upp dina studier som det passar dig, men för att få ditt kurscertifikat måste du slutföra alla moment senast den 31 :a januari 2023.

Du ansöker till utbildningen via länken nedan. Platserna är begränsade och det är först till kvarn.
Läs mer om de olika modulerna här och anmäl dig redan idag.

 

Om projektet

Level Up är en utbildningssatsning med målet att under 2022 höja den digitala kompetensen hos 300 chefer inom vård, hälsa och omsorg. Vi vill skapa förutsättningar för att fler organisationer inom offentlig sektor kan dra nytta av digitaliseringens möjligheter genom att rusta chefers förmåga att möta och driva fram den digitala omställningen. Level Up drivs av Campare inom ramen för projektet ”Din digitala förflyttning” och i samverkan med HIOS (Health Innovation of Sweden). Projektet finansieras av Europeiska Socialfonden – ESF. Genom finansieringen från ESF kan organisationer delta i Level Up helt kostnadsfritt.

 

Jenny Thalin

Business Operations Manager

+46 (0)73 447 21 40
jenny.thalin@compare.se

Compare
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

info@compare.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss