Hammarö kommun har invigt de två nya datorhallarna på Sätterstrand. Under invigningen skrev Sätterstrand Business Park AB första hyreskontraktet för serverdrift med Redpill Linpro. Compare Testlab är sedan tidigare hyresgäst för testverksamheten.

“Jag är stolt att kunna presentera en grön IT-miljö i världsklass. Den ska vara attraktiv för företag inte bara i Sverige, utan i Europa och världen”, sade kommunstyrelses ordförande Siw Gidlöf i sitt invigningstal.

Sätterstrand håller på att utvecklas till en av landets modernaste anläggningar för grön IT-drift. Genom de nya datorhallarna på totalt cirka 700 kvadratmeter effektiv yta erbjuder Sätterstrand Business Park AB en fysisk infrastruktur i världsklass för såväl testlabb som serverdrift.

Redpill Linpro är de första hyresgästerna i de nya lokalerna. De kommer att tillhandahålla en åttondel av lokalens yta. Kontraktet, som skrevs på av affärsområdeschef Michael Nemecky och kommunstyrelsens ordförande Siw Gidlöf under invigningen, sträcker sig över en treårsperiod.

Under invigningen presenterades även Sätterstrand Business Parks nya VD Pernilla Uddh. Pernilla Uddh tillträder den första mars.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss