Välkommen Jennie Jonsson, ny projektledare på Compare!


Hej Jennie, vem är du?
Jag är en positiv och nyfiken värmländska som vill bidra till Värmlands, företags och individers utveckling.

Vad har du gjort tidigare?
Förutom min tidiga karriär som jordgubbsplockare har jag arbetat med ungas attityder och entreprenörskap i nästan tio år som regionchef för Ung Företagsamhet Värmland. Jag har även varit vd för ett värmländskt bokförlag, marknads- och försäljningschef på ett IT-företag och driver eget företag och e-handel. Förutom arbetet på Compare är jag också projektledare för ett av Värmlands största näringslivsevent, 100° Karlstad 2018. 

Vad kommer du att arbeta med på Compare?
Jag kommer att ansvara för kompetensområdet och ska tillsammans med Compareföretagen utveckla och framtidssäkra det och se till att vi gör de saker som företagen efterfrågar och behöver när det gäller rekrytering och utbildning. Vi behöver locka ännu fler duktiga personer till IT-Värmland och jag ser fram emot att fortsätta visa att det här är ett ställe där det händer mycket och som man ska hålla koll på! 

Vad ser du främst fram emot i arbetet på Compare?
Att jobba tillsammans med alla grymma IT-företag vi har i Värmland och få vara med och bidra till deras och länets utveckling. 

Vad gör du när du inte jobbar?
Jag får energi av min familj och vänner, av att ta en roadtrip, fundera på nya affärsidéer, fixa i vårt nybygge och träna min rottiskille Qharat. 

Hur når man dig?
Du skickar ett mail till jennie.jonsson@compare.se, slår en signal på 070-58 58 057 eller kikar in på kontoret på Karlstad Innovation Park. Hoppas vi ses och hörs snart!