Nu heter Sveriges största it-tjänsteföretag CGI. Reklamfilmen är en animation där Logica-loggan omvandlas till CGI. Filmen kommer visas i TV4, Kanal 5, Kanal 9, Viasat Sport, CMore, Eurosport, TV4 Sport och Discovery under hela vecka 3 mellan 14-20 januari.

CGI förnyar varumärket för att spegla ökad geografisk räckvidd och bredare tjänsteutbud. Logicas alla verksamheter möter därmed från och med idag marknaden som CGI.

CGI Group Inc – en ledande leverantör av tjänster inom IT- och affärsprocesser – lanserar idag ett förnyat varumärke för att markera en viktig milstolpe i företagets historia – en fördubbling både i storlek och geografisk räckvidd till följd av förvärvet av Logica den 20 augusti 2012. Det sammanslagna företaget har ca 72.000 anställda i fler än 40 länder och årliga intäkter på 10 miljarder CAD (kanadensiska dollar).

Nu när integrationen av Logica kommit en bra bit på väg kommer det kombinerade globala företaget att möta marknaden under ett enat CGI-varumärke. Den senaste förnyelsen, den femte i CGI:s 36-åriga historia, visar effektiviteten och konsekvensen i CGI:s strategi och affärsmodell. Den inkluderar uppdaterade budskapsformuleringar och visuella identitetsplattformar för att visa närvaron, den förbättrade tjänstekapaciteten och den breda områdesexpertisen världen över.

”Utvecklingen av CGI:s varumärke visar styrkan i vår kombinerade affär och att vi är ett enat, globalt företag”, säger Lorne Gorber, Senior Vice-President, Global Communications and Investor Relations. ”Vår identitet återspeglar att vi är erkända för att lyssna på och sätta våra kunder och deras behov i första rummet. Vi strävar efter att bli deras mest hängivna och pålitliga partner, som tänker innovativt och ger råd som stöttar deras strategiska affärsmål, var de än behöver oss, när de än behöver oss”.

CGI presenterar även en ny logotyp, som förstorats och förenklats för att visa en direkt och kraftfull närvaro för CGI framöver. Företaget behåller sin tagline ”Experience the commitment” för att signalera CGI:s fortsatta varumärkeslöfte att vara en betrodd partner till sina kunder, ett löfte som konsekvent uppfylls genom att man arbetar nära sina kunder och genom CGI Management Foundation.


 
CGI Group Inc grundades 1976 och är den femte största oberoende leverantören av tjänster inom IT och affärsprocesser i världen. Med cirka 72.000 medarbetare på kontor och globala leveranscenters i Amerika, Europa och Asien erbjuder CGI en heltäckande tjänsteportfölj med avancerade konsulttjänster inom IT och affärsprocesser, systemintegration, applikationsutveckling och underhåll, drift och hantering av infrastruktur och ett brett sortiment av patenterade lösningar. Sedan förvärvet av Logica har företaget en kombinerad årlig omsättning på cirka 10,4 miljarder CAD och en orderstock uppskattad till 17,6 miljarder CAD. CGI:s aktier är noterade på NYSE (GIB) och TSX (GIB:A) och är inkluderade i FTSE4Good Index. Webb: www.cgi.com.

CGI Sverige AB
Tynäsgatan 6
65216, Karlstad

054-14 70 00

http://www.cgi.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!