Efter 7 år så har vi på Integration Software valt att göra en omstart. Omstarten innebär för oss en viktig milstolpe.

Från att vara ett flerproduktsbolag, så har vi bestämt oss till att leverera en produkt. Vårat nya namn och vår produkt heter Nodinite, Noden som förenar dina system, eller som vi kallar det – Nodinite. Nodinite härstammar från det latinska ordet nodi som betyder nod och det engelska ordet unite, som betyder förena. 

Vår produkt Integration Manager har därmed fått det nya namnet.

En ny start: Nodinite

För oss på Nodinite är vår milstolpe är nådd, vilket för oss betyder fullfart. Namnbytet och därmed det framtagna grafiska profil är bara en början. Med detta har vi inte bara bytt namn, vi har även ändrat vår säljstrategi. Vår nya säljstrategi går ut på att jobba med våra certifierade partners, som har möjligheten att erbjuda sina kunder den bästa plattformen för att tillgängliggöra den bästmöjliga förvaltning av systemintegrationer genom Nodnite. Varför vi har valt att byta namn är bl a för att vi planerar att expandera på den internationella marknaden, där vi redan idag har kunder i Nya Zeeland, England, samt är starka på den Skandinaviska marknaden, men också för att tydliggöra vår satsning på vår flaggskeppsprodukt – Nodinite (tidigare Integration Manager).

Nodinite är en plattformsoberoende plattform som centraliserar loggning, övervakning och dokumentation av sina arbetsflöden/integrationer, med inbyggt stöd för Microsoft BizTalk Server, Mule, IBM, Log4Net, Log4J, etc. Och genom ett modernt och intuitivt self-service gränssnitt erbjuds verksamheten att självt hitta svaren som letas efter. En smart statistisk modul gör det dessutom möjligt att över väldig lite tid få en överblick över t.ex. antal meddelanden per arbetsflöde/integration eller t.ex. antal fel per arbetsflöde/integration.

Vår produktblad hittas här: länk

Våra kunder

Vi har en rad olika kunder, men framförallt så riktar vi in oss på stora kunder som har flera automatiska systemintegrationer. Bland våra kunder hittar vi 12 av 21 landsting, Nordic Choice, ATEA och många fler.

 

Nu kör vi! Skulle du/ni vara intresserade av att veta mera om både oss som företag och vår produkt Nodinite, så tveka inte, ta kontakt med oss.

Henrik Ericsson

Ansvarig strategier, affärsutveckling och HR

0705784866
henrik.ericsson@nodinite.com

Nodinite
Ringgatan 67
65349, Karlstad

+46 705784866

info@nodinite.com

https://www.nodinite.com/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss