Compare och Mynewsdesk har hållit en heldagsträff i Karlstad för användare av Mynewsdesk i Värmland – dels för att lära och inspireras av varandra; dels för att få veta mer om möjligheterna med ett digitalt nyhetsrum.

”Vi blir allt fler i Värmland som använder Mynewsdesk – därför ser vi en möjlighet att tillsammans bli bättre på att använda våra nyhetsrum”, förklarar Sven Carlsson – redaktör och kommunikatör på Compare som använt Mynewsdesk sedan 2006.

Daniel Wilke och Fredrik Ånebrink på Mynewsdesk deltog för att inspirera och berätta mer om hur Mynewsdesk fungerar – och vad som är på gång när det gäller nyhetskanaler i ett medialandskap som får allt färre traditionella journalister.

”Följ gärna våra bloggar för att ta del av våra senare tips och tankar – men också erfarenheter av vad som inte fungerar”, manade Daniel Wilke (bilden ovan). Följ Mynewsdesk-bloggen här >>

”Vi i Värmland som använder Mynewsdesk-dagen” hölls på Karlstads universitet och inleddes med presentationer av hur var och en arbetar med Mynewsdesk idag:

  • Marthe Hem och Alexander Back (bilden) visade hur Cash IT >> arbetar med sitt nyhetsrum som navet i sin närvaro på sociala medier.
  • Sven Carlsson presenterade Compare >> och Nordic Medtest >>
  • Erika Nilsson, Maria Nilsson, Maria Wahl och Helena Wassén presenterade Karlstads universitet >>
  • Johanna Henriksen – Värmlands Museum >>
  • Peo Ajaxsson & Tobias Hedenström – Karlstads Energi >>
  • Jonas Jacobsson – Visit Karlstad >>
  • Lynn Dreierbakken – aiFi|Sound Dimension >>
  • Pernilla Bergland Eduard och Rebecca Monsen från Wermland Opera deltog för att få veta mer om Mynewdesk.

”Inspirerande och lärorikt – och vi fortsätter gärna att träffas för att lära mer av varandra”, summerades dagen med önskemål om fler motsvarande möten vid senare tillfällen.

Mynewsdesk startades 2003 för att erbjuda företag en modern digital PR-tjänst som ett snabbare, mer effektivt sätt att låta företag berätta sin egen historia för rätt personer, och samtidigt kunna sköta all PR på ett och samma ställe. Mynewsdesk ägs sedan 2008 av norska mediegruppen NHST som äger flera av Norges främsta affärspublikationer – bland annat Dagens Næringsliv och DN.no. Med huvudkontor i Stockholm har Mynewsdesk kontor i Norge, Danmark, Finland, England och Singapore. Idag har Mynewsdesk mer än 40.000 nyhetsrum och 25.000 registrerade företag över hela världen.  Läs mer på www.mynewsdesk.se

Cash IT
Tullhusgatan 1A
65226, Karlstad

+46(0)10-457 81 00

info@cash-it.se

https://www.cash-it.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss