Komplett ansvar för kundens e-handel

Motillo är ett konsultbolag som specialiserar sig på e-handel, både tekniskt och strategiskt. Nyligen lanserades ett nytt kunderbjudande som innebär att Motillo kan ta praktiskt ansvar för kundens löpande e-handelsförsäljning. Detta passar till exempel bra för de företag som ska addera e-handel som en ny försäljningskanal, där interna roller med spetskompetens inom e-handel saknas.

Motillo har nu fått i uppdrag av ett internationellt modeföretag att göra just detta. Inom ramen för uppdraget kommer Motillo initialt att göra varumärkes- och konkurrentanalys för att därefter ta fram en strategi för hur detta varumärke ska göra för att nå framgång online. Motillos team kommer därefter att utföra allt löpande arbete med digital marknadsföring, copywriting och löpande analys av besöksbeteenden och köpmönster. Pack och leverans sker med hjälp av en extern logistikpartner.

Global e-handelsförsäljning till konsument och återförsäljare

E-handelslösningen bygger på Litium och integreras mot extern tredjepartslogistik, samt externa verktyg för analys och marknadsföring.

Försäljningen riktar sig mot en global målgrupp och lanseringen kommer att ske senare under detta år.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss