HEJ MARTIN, VEM ÄR DU?

Jag kommer från Kristinehamn, är 41 år och bor i mitt hus i Dömle, utanför Karlstad. Och jag brinner för att utveckla digitala produkter! Från idé till marknad. Det har jag gjort de senaste 20 åren, både som konsult och anställd. Inte minst i en Tech-startup resa som bland annat tog mig till Silicon Valley. Idag jobbar jag på Drivhuset och som konsult i eget företag.

Som person är jag nyfiken och vill hela tiden framåt, utåt och uppåt. Med bakgrund inom bl.a. digital affärsutveckling, webbstrategi och programmering passar kompetenserna väl för att konsulta åt företag, helt platsoberoende. Men det är inte därför jag under november har valt att flytta till smältdegeln Berlin!

 

VARFÖR HAR DU VALT ATT JOBBA I BERLIN?

Jag ville skapa utrymme för intryck och nya perspektiv. En förändrad situation skapar nya idéer! Genom att tillfälligt koppla bort vardagen har jag kunnat jobba med mitt företagande mer fokuserat, för att gå in på djupet. Det måste få ta tid. Något som inte alltid funkar i vardagen på hemmaplan.

Innan resan såg jag ett mål. Att lägga grunden för en ny digital produkt och affärsmodell med hög skalbarhet. Mer visste jag inte.

Läs hela intervjun med Martin här

Compare
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

info@compare.se