Den förra IMB-chefen i Norge, Morten Thorkildsen, tar nu klivet över till Rejlers. Den 11 november tillträder han posten som ny vd för Rejlers verksamhet i Norge.

Efter att ha lett en av de största IT-verksamheterna i Norge ser Morten Thorkildsen nu fram emot att arbeta med tekniska konsulttjänster ur ett annat perspektiv.

– Det ska bli spännande att få samla Rejlers verksamheter i Norge under ett tak och leda utvecklingen vidare. Vi har ett arbete framför oss med att etablera och utveckla Rejlers till att bli en viktig teknikkonsult på den norska marknaden. Jag gillar Rejlers värderingar och de människor jag har träffat har varit avgörande i valet av ny arbetsplats, säger Morten Thorkildsen.

– Morten har lång erfarenhet av att leda tekniska bolag som verkar på en internationell marknad. Han är också van att se på kunder och verksamheter ur ett nordiskt perspektiv. Det tror jag Rejlers kommer att ha stor nytta av i framtiden, säger Rejlers vd och koncernchef Eva Nygren.

Morten Thorkildsen har haft ett flertal positioner inom IBM sedan 1986. Efter ett kort avbrott för tio år sedan kom han tillbaka till IBM och blev vd för företagets verksamhet i Norge. Morten Thorkildsen är ofta anlitad som föreläsare och skriver regelbundet krönikor. Han är styrelseledamot i Den Norska Dataföreningen och blev år 2006 utsedd till Årets IT-chef.

Rejlers har funnits i Norge sedan 2009. Idag består verksamheten av flera olika teknikkonsultbolag som nu samlas under en gemensam norsk ledning.

Rejlers
Bergendorffsgatan 5B
65216, Karlstad

+46 (0)771 78 00 00

maria.ahlberg@rejlers.se

https://www.rejlers.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss