Macforum tillhandahåller professionella tjänster, hela Apples sortiment och konsultverksamhet. Allt för att göra din verksamhet mer effektiv och lönsam. Macforum erbjuder som Apple Service Provider också snabb service på samtliga dina Apple produkter. Butiken har öppet 7 dagar i veckan.

Nu går Macforum med i Compare för att utöka sitt kontaktnät och möta spännande samarbetspartners bland IT- och telekomföretagen i Värmlands-regionen.


Bilden: Joakim Bank, affärsutvecklare och delägare på Macforums Karlstadskontor.

Varför går ni med i Compare?

– Som representanter för Apple vill vi ha en naturlig plats i näringslivet. Compare är en kraftfull spelare bland IT- och telekomföretagen och som medlem ökar våra möjligheter att visa att vi är regionens ledande experter på Apple. 

Hur kan Macforum vara med och bidra till tillväxt i regionen?

– Vi fokuserar på innovation och nya sätt att tänka inom teknologi och hur företag använder sig av IT i arbetet. Det gör att vi dagligen träffar nationella och internationella företag som på ett eller annat sätt utvecklar sättet att arbeta. 

Vi stävar efter att sprida innovation ut till våra kunder runt om i Sverige och använder leverantörer av ny teknik och lösningar som verktyg. Vi är idag återförsäljare av inte bara världens bästa hårdvara utan också av innovativa och smarta tjänster, programvaror och arbetsmodeller. Bland annat är vi en av en handfull aktörer i Sverige att erbjuda ny teknik inom DEP och MDM som bidrar till våra kunders verksamhetsutveckling genom att tillföra mervärden utöver våra fantastiska produkter.

Vilka utmaningar står ni inför? 

– Vi uppfattas i hög utsträckning som enbart ett konsumentföretag, även om 80 % av vår försäljning består av affärer med företag. En utmaning är att tydliggöra fokuset på tjänster och lösningar som är till nytta både hemma och på jobbet. Vi strävar efter förtroendet att få göra stora lösningar tillsammans med lokala aktörer. Tillsammans med andra medlemmar av Compare hoppas vi kunna erbjuda vad som krävs.

Vad tror ni är viktigt för att Värmland ska växa?

– Vi är övertygade om att vi behöver tänka annorlunda och sammarbeta. Genom affärer med varandra stärker vi våra erbjudanden sinsemellan och lär oss att tillföra värden som på sikt ökar medvetenheten hos andra att Värmland är en innovationskraft att räkna med.

Macforum
Järnvägsgatan 2
65225, Karlstad

+46(0)54-186300

joakim.bank@macforum.se

https://www.macforum.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss