Joakim Jansson, grundare DigJourney, och författare till den uppmärksammade boken ”Att leda digital transformation” presenterade vad digital transformation innebär och hur företag och organisationer kan tänka och agera för att lyckas. Han inledde med frågan ”Vad betyder digital transformation för dig?”
Svaren från deltagarna ser du nedan.

Joakim själv beskrev det som ”Alla anpassningar en verksamhet gör för att vara konkurrenskraftig i en digitaliserad värld”. Och delade bla med sig av 5 grunder för att lyckas, som du hittar i presentationen nedan.

 

BE DIGITAL – NÄTVERK FÖR FRAMTIDENS DIGITALA LEDARE

Som ett led och stöd i detta lanserar Compare nätverket Be digital.

– Digitaliseringen ställer krav på nytt ledarskap och nya affärsmodeller, därför lanserar Compare Be digital, för alla som vill vara en del av att leda den digitala transformationen, säger Stefan Skoglund, digital affärsutvecklare, Compare. Alla som är intresserade av digitaliseringens möjligheter bjuds in till ett antal träffar per år för att, genom samverkan med andra, utvecklas och ta del av spetskunskap inom det digitala.

Den första träffen i Be digital planeras att äga rum i början av 2019 och målsättningen är att nätverket ska bestå av 200 personer inom olika typer av branscher och inriktingar inom två år.

Presentation och Joakims bilder från efterföljande workshop hittar du här

Läs mer om DigJourney här

Läs mer om Be digital

Stefan Skoglund

Digital affärsutvecklare

+46 (0)706-07 08 67
stefan.skoglund@compare.se

Compare
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

info@compare.se