IT-chefer och säkerhetsansvariga inom offentlig sektor och det privata näringslivet i Värmland var representerade när Logica höll säkerhetsseminarium i Karlstad. Seminariet gästades även av framstående forskare inom området IT-säkerhet.

Logica inledde seminariet genom att berätta om sin position som marknadsledande inom IT-säkerhet med över 100 säkerhetsexperter bara i Sverige.

Thomas Karlsson – som är ansvarig för Forefront i Sverige – berättade om Microsofts resa, från sin satsning på säkerhet 2002 och fram till där de står idag med ett mycket kompetent säkerhetsteam.

Thomas Karlsson (Microsoft) och Anders Olsson (Logica)

Anders Olsson från Logica Karlstad som är en av Sveriges främsta inom Microsoft Forefront berättade om hur Logica jobbar med Forefront och vad lösningarna inneburit för många kunder runt om i landet.

Under seminariet demonstrerades de olika Forefront-produkterna med allt från klient anti-virus till skalskydd för att skydda nätverket och skapa säkra accesslösningar. Den framtida lösningen inom Forefront knyter ihop alla säkerhetsprodukter för att bekämpa säkerhetsproblem från flera håll och ge en tydlig översikt av IT-miljön. Nästa version av Forefront kommer att lanseras om 10-12 månader och Logica står redo med kompetens för framtidens säkerhetslösningar.

CGI Sverige AB
Tynäsgatan 6
65216, Karlstad

054-14 70 00

http://www.cgi.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss