Advant har tillsammans med kommunen och vår teknikpartner Webstep gjort det enkelt och inspirerande för kommunens invånare att snabbt hitta rätt information och att bli guidade genom avgörande steg i livet som att bygga hus eller ansöka om förskoleplats.

Även De la Gardiegymnasiet, Räddningstjänsten Västra Skaraborg och Campus Västra Skaraborg har fått nya webbar där vi utgått från kommunwebbens uppsättning och grundstruktur, men skräddarsytt design och innehåll efter behov.

Den gamla webbplatsen var byggd med WordPress, men nu valde Lidköpings kommun att gå tillbaka till Sitevision som ny plattform för hela webbfamiljen. Tack vare en genomtänkt uppsättning kommer det vara fortsatt effektivt att skapa fler delwebbar med en gemensam förvaltning och vidareutveckla smarta funktioner som förbättrar och förenklar för besökarna.

Tack till illustratörerna Johan Hörberg och Christina Jonsson som skapat en genuin känsla i det grafiska uttrycket med sina motiv av lokala landmärken och miljöer. Vi vill självklart även tacka våra kompisar på Webstep för ännu ett grymt samarbete och inte minst Lidköpings kommun för fortsatt förtroende och spännande satsningar framöver.

”Det känns fantastiskt roligt att vi nu har lyckats skapa en webbfamilj med en servicewebb och ett antal delwebbar som utgår från besökarens perspektiv. Ambitionen är att det ska vara enkelt att hitta och använda vår service. Vi har även förbättrat vår sökfunktion avsevärt då vi vet att många besökare går den vägen för att skaffa sig information. Det har varit en riktigt kul, konstruktiv och framför allt transparent relation med Advant som gjort att vi nu har en så bra produkt.”

/Christer Erngren, webbutvecklare Lidköpings kommun

Advant
Kanikenäsbanken 29
65214, Karlstad

+46(0)54- 22 00 50

info@advant.se

http://www.advant.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss