I veckan lanserade Lexicon Blended – Training Live Webinar . En utbildningsformen som vänder sig till personer i IT-branschen som behöver certifiering inom något område och som på ett enkelt och smidigt sätt vill fräscha upp sina kunskaper inför testet. Testet kan man sedan genomföra i Lexicons Testcenter på plats i Karlstad. Perfekt för dig som under en avgränsad tid behöver lära dig en viss mängd kunskaper – kanske till grund för en certifiering – med stöd från en specialiserad kursledare.

När du väljer en Blended Training – Live Webinar-utbildning får du hjälp av en svensktalande kursledare som garanterar att du följer kursens röda tråd ända in i mål. Utöver schemalagda webinarier (vilka du även kan se inspelade i efterhand) sköter kursledaren diskussioner, support och inlägg i den digitala plattform där du också hittar kursens material. 

En stor del av Blended Training-utbudet är certifieringsförberedande och Lexicon stöttar dig hela vägen fram till certifiering. Du har tillgång till inspelade webinarier och studiematerial i hela tre månader från kursens startdatum.

Läs mer och se utbildningarna här