Den 20-21 maj håller Rikard Edgren (LearningWell) en tvådagars utbildning för dig som vill bredda dina kunskaper inom test och få ny inspiration. Kursen hålls i Karlstad och riktas till dig som utför testning i arbetet.

”Deltagarna får mentala verktyg för att bli bättre på att testa, förankrat i verklighetens komplexitet”, förklarar Rikard Edgren.

Rikard Edgren är en av de ledande testexperterna i landet. Han är en av grundarna till den internationellt erkända testbloggen www.thetesteye.com, en ofta anlitad föreläsare både internationellt och nationellt samt lärare i flera högskoleutbildningar inom testning. Han har arbetat som testare i 18 år och är en mycket erfaren utbildare inom test – bland annat sexfaldig Eurostar-presentatör och vinnare av EuroSTAR Best Tutorial 2014.

”Jag har genomfört mängder av utbildningar på konferenser, yrkeshögskolor och företag – men det blir min allra första publika kurs”, fortsätter Rikard Edgren: ”Jag har funderat på det i flera å – men först nu är det dags”.

Kursen berör fyra områden:

  • Tänk som en testare: Vad är testning och kvalitet?; Kritiskt och kreativt tänkande; Heuristiska orakel
  • Testmetoder:  Sammanfattning av testtekniker; Skriptad och utforskande testning; Sammanhanget styr val av testning
  • Rapportering: Buggrapportering; Buggisolering; Testrapportering; Test-täckning
  • Teststrategier: Informationskällor; Produktanalys; Kvalitetsegenskaper; Projektomgivning

Möt LearningWell på DigIT Värmland 29 april 14:15-14:45 | Rikard Edgren (LearningWell): Så kan test bidra till den digitala omställningen >>

LearningWell
Drottninggatan 32
65225, Karlstad

+46 (0) 70 877 34 33

karlstad@learningwell.se

http://learningwell.se