LearningWell i Karlstad har gjort sig kända på europamarknaden som experter inom rfid och logistik. De har vunnit flera internationella priser och tog tillsammans med Trafikverket fram ett system för att spåra och följa järnvägsvagnar. Samarbetet resulterade i en ny europeisk standard och utsågs till ett av världens bästa rfid-projekt.

Katarina Brunsson berättar att bolaget kommer att fortsätta fokusera på samma områden som tidigare. Det ska även förstärka närvaron på den lokala konsultmarknaden kring system- och testutveckling.

”Trots att vi har funnits länge här i Karlstad är vi fortfarande anonyma. Det ska vi ändra på”, säger Katarina. ”Vi är redan med i flera starka nätverk, som Handelskammaren Värmland och Compare, så därför är det naturligt att starta där. Och nu i februari är vi med på studentmässan Hotspot på universitetet.”

Hennes ledarskap inspireras av att lyssna till kollegorna och få dem att känna sig delaktiga.

”Jag tror på att skapa engagemang genom att släppa fram kollegorna som vill vara med och påverka. Det kan handla om projekt, möten eller andra saker. Genom att utvecklas tillsammans får vi också en större förståelse för varandra och vad vi kan hitta på. För i slutänden är det vi, som ett team, som ska lyckas. Det är det vi ska fortsätta utveckla framöver.”

Vill du veta mer om LearningWell eller skicka in en spontanansökan? Hör av dig till Katarina.

Katarina Brunsson

VD LearningWell West

0706-63 44 19
katarina.brunsson@learningwell.se

LearningWell
Lagergrens gata 4
65214, Karlstad

+46 (0)70-663 44 19

karlstad@learningwell.se

https://learningwell.se