LearningWell har anställt Thomas Slånmark som Affärskonsult med ansvar inom tjänsteområdet IT & Logistik. Thomas kommer närmast från InPort där han haft olika befattningar genom åren och han har senast fokuserat på att ta fram nya logistiklösningar för nya samt befintliga kunder. 

LearningWell har märkt av en ökad efterfrågan på logistiktjänster med inriktning på spårbarhet av unika identiteter såsom RFID och GPS positionering. 

– Vi är mycket glada över att få Thomas till oss. Han är i särklass en av de vassaste logistikkonsulter inom Hamn & Terminal och med över 15 års erfarenhet kommer det att tillföra ett stort mervärde för oss med våra tjänster inom IT lösningar som angränsar till det här segmentet, säger Tord Larsson-Steen, Vice President LearningWell Group.

Thomas kommer vara placerad och utgå ifrån LearningWells kontor i Karlstad. 

– Med den här kompetensen stärker vi vårt ben inom verksamhetsutveckling då vi har en röd tråd från verksamhetsutveckling till olika framtagande av IT lösningar, säger Tord Larsson-Steen. 

LearningWell West har traditionellt varit starka inom avancerad utveckling, test och testutveckling och stärker nu sin position inom verksamhetsutveckling med fokus på logistik och IT i och med sammanslagningen med bolaget LearningWell Management Consulting ABKontoret i Karlstad är fördelat på fem verksamhetsutvecklare och fem utvecklare/test konsulter. 

– Vi fortsätter att växa och har ett stort behov av mer personal som verksamhetsutvecklare och konsulter inom utveckling och test, säger Tord Larsson-Steen. 

Känner du att du kan och vill bidra till LearningWells team? Se jobbansökan här. 

Text: Hanna Grevillius
Foto: LearningWell 

Thomas Slånmark

VD LearningWell West

0708-77 34 33
thomas.slanmark@learningwell.se

LearningWell
Drottninggatan 32
65225, Karlstad

+46 (0) 70 877 34 33

karlstad@learningwell.se

http://learningwell.se